Terapia del joc

TERÀPIA DEL JOC PER A INFANTS 

¿Tens fills/es que estan passant per una etapa complicada (separacions, naixement de germans, morts…) i t’agradaria oferir-lis un espai on poder expressar el seu camp emocional de manera no directiva i respectant els seus propis ritmes?

La TERÀPIA DEL JOC està pensada per a infants d’entre 3 i 10 anys que presenten dificultats emocionals, de relació, d’hàbits, de límits… i necessiten un espai de contenció i acompanyament per a poder expressar el seu camp emocional de manera espontània, a través dels seus llenguatges (l’art, el moviment, la creativitat…) i expressió natural (el joc lliure).

Aquest espai de joc i expressió permet que l’infant pugui restablir el seu equilibri emocional de manera respectuosa, sense forçar els seus ritmes i processos.
“La teràpia del joc es basa en el fet de que el joc és el mitjà natural d’autoexpressió que utilitza el nen. És una oportunitat que se li dona per a que expressi els seus sentiments i problemes per mitjà del joc”. Virginia.M.Axline.

Si creus que aquest pot ser un bon espai per al teu fill/a no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i concertar una PRIMERA ENTREVISTA GRATUÏTA on poder aclarir tots els dubtes.
Per a més informació: CLICA AQUÍ o truca al 669.84.92.39 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *