TALLERS i XERRADES

TALLER: “HABILITATS SOCIALS I COMUNICATIVES PER A PROFESSIONALS DEL MÓN SOCIOEDUCATIU”

Dirigit a professionals d’escoles, instituts, serveis socials, centres oberts, casals d’infants…

Aquest taller s’adreça a professionals que us dediqueu al món de la infància i l’adolescència i que afronteu en el vostre dia a dia la relació amb les famílies.

Sovint, aquesta relació genera situacions de conflicte i tensió que provoquen el distanciament i l’aixecament de murs. En conseqüència, la gestió d’aquesta relació cada cop es fa més feixuga i complexa, alhora que reverteixi de manera negativa amb la relació amb l’infant i l’adolescent.

En el taller donarem eines per a ampliar i millorar el vostre repertori d’estratègies socials i comunicatives posant atenció als 3 nivells de comunicació: el mental, l’emocional, i el de les necessitats,  per afrontar de manera més sana i constructiva la relació família-professional.

 13 de DESEMBRE de 18h a 20h

PREU: 20€

Coordina: Laia Piqué: Treballadora social i supervisora d’equips socioeducatius. Formada en gestalt, artteràpia i mediació familiar transformativa. Especialitzada en prevenció i acompanyament a famílies, infància i adolescència.

+info: CLICA AQUÍ

************************************************************************************

“LLIBERTAT I LÍMITS: COM POSAR LÍMITS ALS INFANTS DE MANERA RESPECTUOSA” 

Dissabte, 2 desembre  10:0012:00

+info

****************************

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <p> <br>