MATER

Espai maternal, maternant a la dona que nodreix 

Un espai per honrar la corporalitat femenina.

Un cercle de confiança on crear la teva tribu.

Un lloc per connectar amb el saber propi

Una iniciació a la maternitat orientada a escoltar la veu interna.

 

EMBARAS

 

En MATER acompanyem l’embaràs, el postpart i la criança oferint un espai de benestar des del qual puguis compartir amb altres dones i connectar amb el teu nadó.

El nadó ha viscut tota una vida dins de l’úter matern quan neix al món, per això entenem la importància de tenir cura de la dona gestant i la nova mare que s’està descobrint i coneixent dins de la nova família.

En AUPA proposem un entorn segur, respectuós i serè on com a dona puguis desplegar la teva capacitat innata per a la criança, des de la fluïdesa del cos i l’experiència pròpia.

– SERVEIS –

  • GESTANT EN CERCLE:: Espai de consciencia corporal grupal a través de la creativitat, la dansa i el cant, per a dones embarassades.
  • CRIANT EN CERCLE:: Espai grupal per a dones en postpart, per a compartir vivències, trobar un espai de suport emocional i de contenció a través de la consciencia corporal, les cançons i exercicis per enfortir el sól pélvic suaument.
  • ARTERÀPIA EN LA MATERNITAT:: Espai d’acompanyament indvidual preventiu i terapéutic per a l’embaràs, el part i el postpart o qualsevol altre moment de pas per a la dona.
  • EL NIU D’AUPA:: Espai de criança per a infants a partir de 10  fins als 24 mesos. Un espai cuidadós per a les necessitats del nadó sense els pares.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *